curatenie industriala,Intretinere Centre Comerciale,Intretinere Hypermarket-uri si Supermarket-uri,Intretinere cladiri de birouri,Intretinere sedii de companii,Intretinere hale industriale,Intretinere gradinite si institutii de invatamant

Magipi Bucuresti- Servicii profesionale de curatenie, intretinere, curatenie post-constructor

Servicii

Pachetele noastre de servicii

  • Intretinere Centre Comerciale

Cu echipe specializate în activităţi specifice ce cuprind întreţinerea şi curăţarea pardoselii, a grupurilor sanitare, a holurilor şi a spaţiilor tehnice, asigurarea serviciilor de debarasare, întreţinerea şi curăţarea parcărilor interioare şi exterioare.

  • Intretinere Hypermarket-uri si Supermarket-uri

Cu personal instruit, echipamente speciale si solutii profesionale, se desfasoara activitati de intretinere si curatare a pardoselii din spatiul de vanzare, zonele de productie, spatii de birouri, cantina, grupuri sanitare,curte receptie marfa, servicii de debarasare, activitati de preselectare si compactare a deseurilor reciclabile din carton, folie si plastic.

  • Intretinere cladiri de birouri

Se asigura curatarea si intretinerea pardoselii, a grupurilor sanitare, scarilor, lifturilor si a suprafetelor vitrate.

  • Intretinere sedii de companii

Se presteaza activitati de curatare si intretinere a diverselor suprafete de pardoseala (granit, gresie, mocheta), a elementelor de mobilier si a spatiilor exterioare.

  • Intretinere hale industriale

Se presteaza activitati specifice de curatare si intretinere a zonelor de birouri, a spatiilor de productie si a spatiilor exterioare amenajate ca spatii verzi sau zone de parcare.

  • Intretinere gradinite si institutii de invatamant

Se desfasoara activitati de curatare si igienizare a salilor de clase, a grupurilor sanitare, holuri si suprafete vitrate.

  • Curatare suprafete vitrate

Prin intermediul echipei de intervenţie şi cu ajutorul echipei noastre de alpinişti, vă oferim servicii de spălare, dezinfectare suprafeţe aflate la înălţimi cuprinse între 1 şi 100 de metri

  • Curatenie post constructor

Se efectuează cu echipa de intervenţie şi constă în operaţiuni de îndepărtare a molozului, a resturilor de materiale de construcţii şi vopsea de pe pereţi, pardoseli, geamuri şi elemente sanitare folosind soluţii speciale.

  • Operatiuni optionale

Efectuate la cerere, cuprind o gamă variată de servicii, printre care: aprovizionare cu materiale consumabile şi produse de protocol, curatare mochete, alte lucrări de finisări.

Pentru cresterea calitatii serviciilor acordate clientilor societatea noastra are implementat si mentine:
1)    Sistemul al Calitatii in conformitate cu cerintele standardului SR EN ISO 9001:2008;
2)    Sistemul de Management al Mediului in conformitate cu cerintele standardului SR EN ISO 14001:2005
3)    Sistemul de Management al Securitatii si Sanatatii Ocupationale in conformitate cu cerintele standardului OHSAS 18001:2008.