curatenie industriala,Intretinere Centre Comerciale,Intretinere Hypermarket-uri si Supermarket-uri,Intretinere cladiri de birouri,Intretinere sedii de companii,Intretinere hale industriale,Intretinere gradinite si institutii de invatamant

Magipi Bucuresti- Servicii profesionale de curatenie, intretinere, curatenie post-constructor

Echipamente

Echipamente
Echipamentele sunt selecţionate astfel încât să garanteze prestaţiile lor şi rezultate optime. Importantele investiţii pentru aceste echipamente, precum şi costurile relative ce deriva pentru clienţii noştri, ne-au determinat să creăm un departament special ce ne permite întreţinerea perfectă a utilajelor, mai mult sub aspect preventiv decât de intervenţie:

  • Instruirea specifică a unui sef de punct de lucru care să poată identifica anomaliile de operare a diverselor echipamente folosite, precum şi cauzele relative.
  • Atelier de întreţinere dotat cu un considerabil stoc de piese de schimb pentru întreg parcul de utilaje deţinut de firma MAGIPI.
  • Verificări lunare si reglaje necesare pentru fiecare utilaj în parte efectuate de un tehnician specializat. Tehnicianul intervine în orice moment la solicitarea sefului punctului de lucru.
  • Periodic utilajele sunt verificate la atelier, fiind substituite pe teren în acest timp de alte utilaje de acelaşi tip.

Evident, măsurile mai sus menţionate nu pot elimina în totalitate eventualele defecţiuni ce pot apare în timpul operaţional. Intervenţia în aceste cazuri este imediată la punctul de lucru de către personalul specializat.
Clientul trebuie să asigure un spaţiu de depozitare pentru echipamente şi utilaje dotat cu prize electrice şi sursă de apă şi canalizare.
Accesul la acest spaţiu va fi admis numai pentru şefii de punct de lucru, supervizori, maşinişti şi tehnicianul de intervenţie.
Echipamente si solutii
Compania noastra foloseste solutii Kiehl, producator german, lider in inovatie si cu cea mai performanta solutie de curatenie.  Pentru o utilizare eficienta si intocmai a solutiilor, Kiehl organizeaza training-uri cu angajatii Magipi.

Echipamentele pe care le folosim sunt produse de catre Hako si  sunt conform Comunitatii Europene, cu certificate de electrosecuritate si agrementate in Romania, au consum redus de energie si grad redus de poluare (EURO 4 pentru utilaje).  Drept urmare, echipamentele si materialele folosite nu pun in pericol viata si sanatatea oamenilor