curatenie industriala,Intretinere Centre Comerciale,Intretinere Hypermarket-uri si Supermarket-uri,Intretinere cladiri de birouri,Intretinere sedii de companii,Intretinere hale industriale,Intretinere gradinite si institutii de invatamant

Magipi Bucuresti- Servicii profesionale de curatenie, intretinere, curatenie post-constructor

Cine suntem?

Despre noi

Prezenta pe piata locala de profil inca din 1994,   MAGIPI ofera clientilor sai servicii de curatenie profesionale, fiind una dintre cele mai importante companii din acest domeniu din România.
Actuala pozitie pe piata locala este rezultatul imbinarii perfecte dintre calitatea managementului, profesionalismul angajaţilor si colaborarea cu firme din Italia, prin multiple programe de instruire şi transfer de tehnologie şi know-how.
Interesul pentru intreţinerea şi protecţia investiţiilor imobiliare ale clienţilor, calitatea serviciilor oferite şi profesionalismul de care au dat dovadă angajaţii societăţii, au determinat recunoaşterea MAGIPI  drept o societate de servicii profesionale de curăţenie sigură şi puternică , atât pe plan naţional cât şi internaţional.              
Creşterea calităţii serviciilor acordate clienţilor este unul din obiectivele principale ale societăţii. Astfel, clienţii nostri beneficiază de servicii adecvate nevoilor specifice cat şi de o soluţionare promptă a tuturor situaţiilor ce apar.